Nytt grunnkurs for barn i januar!

Har du lyst til å komme i bedre form og samtidig lære en morsom, allsidig og nyttig idrett? Da bør du prøve grunnkurset i karate som starter 20. januar hos Ikita karateklubb. Vi har også treningstilbud for voksne. Klikk her for mer informasjon om grunnkurs for voksne.

Klikk her for påmelding!

Våre grunnkurs i karate er lagt opp slik at det er mulig å trene en gang i uken og likevel få fremgang. Kurset for barn fra 6 år går onsdager kl. 17.00 og varer i ett semester.

Vi har kontinuerlig opptak etter kursstart, og du kan prøve gratis et par ganger før du bestemmer deg for om du vil fortsette. Etter fullført kurs vil du få tilbud om gradering til gult belte i wado karate. Du vil også ha mulighet for å delta på alle våre tilbud, som konkurransetrening og treningsleirer i Norge og andre land som Spania, England og Japan.

Karate er en idrett som passer for alle. Du trenger ikke være i god form, for det skal vi sørge for at du blir! Men du må være innstilt på å svette og slite litt innimellom og tøye for å bli mykere.

Medlemskap er 250 kroner i måneden for voksne, 199 kroner for studenter under 25 år, og 175 kroner for barn.

For å gradere trenger du karatedrakt. Om du vil fortsette på det videregående kurset er det også nødvendig med tannbeskytter og lette kamphansker. Alt utstyr kan du bestille via klubben.

Vi har ingen aldersgrense oppover for grunnkursene, men for voksenpartiet har vi satt grensen nedad til 16 år.

Velkommen på trening!