Bli med oss på trening!

Har du lyst til å komme i bedre form og samtidig lære en morsom, allsidig og nyttig idrett? Da bør du prøve et grunnkurs i karate hos Ikita karateklubb.

Våre grunnkurs i karate er lagt opp slik at det er mulig å trene en gang i uken og likevel få fremgang. Kurset går tirsdag kl. 18.00 til 19.00 og torsdag fra kl. 18.00 til 19.00 og varer i et semester.

Vi har kontinuerlig opptak etter kursstart, og du kan prøve gratis et par ganger før du bestemmer deg for om du vil fortsette. Etter fullført kurs vil du få tilbud om gradering til gult belte i wado karate. Du vil også ha mulighet for å delta på alle våre tilbud, som konkurransetrening og treningsleirer i Norge og andre land som Spania, England og Japan.

Karate er en idrett som passer for alle. Du trenger ikke være i god form, for det skal vi sørge for at du blir! Men du må være innstilt på å svette og slite litt innimellom og tøye for å bli mykere.

Medlemskap er 275 kroner i måneden. For studenter under 25 år er prisen 199 kroner i måneden.

For å gradere trenger du karatedrakt. Om du vil fortsette på det videregående kurset er det også nødvendig med tannbeskytter og lette kamphansker. Alt utstyr kan du bestille via klubben.

Vi har ingen aldersgrense oppover for grunnkursene, men nedad har vi satt grensen til 16 år.

Velkommen på trening!